Ikona BIP Ikona rodo Ikona Portal Pracownika Ikona poczty EU Ikona Grupa JSW Twitter Linkedin Ikona szukania

EXPO Katowice

Spółka JSW IT System Sp. z o.o. jako jedna z 208 wystawców wzięła udział w Międzynarodowych Targach EXPO Katowice 2024 w Centrum Kongresowym, które odbyły się od 4 do 6 września 2024 roku.

Stoisko JSW IT SYSTEMS Spółka z o.o. cieszyło się dużym zainteresowaniem. Szczególną uwagę przyciągnęła innowacyjna aplikacja „Kopalnie JSW 360°”, umożliwiająca wirtualny spacer po kopalni. Dzięki technologii video 360° VR wyposażeni w google VR uczestnicy mogli doświadczyć pracy pod ziemią w realistycznym środowisku.

Odwiedzający nas goście mogli zapoznać się również z rozwiązaniami z zakresu automatyki przemysłowej oraz autorskich systemów wizualizacji i zdalnego sterowania, a także cyberbezpieczeństwa oraz prezentacją aplikacji wspomagających pracę zespołową i biurową tj.:

• Delegacje – rejestracja i rozliczanie wyjazdów służbowych
  • Urlopy – wnioskowanie o urlop wypoczynkowy
  • Wyjścia – rejestracja wyjść służbowych i prywatnych
  • Ocena – ocena pracownika i cele działowe
  • Workinfo – zarządzanie zadaniami w dziale
  • HR Training – zarządzanie kwalifikacjami i kompetencjami
  • Rekrutacja – tworzenie naboru i kampanii rekrutacyjnych
  • SMS Sender – wysyłanie wiadomości SMS do wybranej grupy pracowników w przypadku wystąpienia sytuacji kryzysowej
  • DepozytKL- elektroniczna szafka na klucze

Był to czas konferencji, spotkań biznesowych związanych z transformacją przemysłową, energetyczną i ekologiczną na świecie i w Europie. Mieliśmy szansę porozmawiać o nowych technologiach, innowacjach i wyzwaniach oraz nawiązać cenne kontakty biznesowe.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą

W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących oferowanych przez JSW IT Systems Sp. z o.o. usług i rozwiązań zachęcamy do kontaktu:

Międzynarodowe Targi EXPO Katowice

Z przyjemnością informujemy, że JSW IT Systems Sp. z o.o. weźmie udział w nadchodzących Międzynarodowych Targach EXPO Katowice S.A. w dniach 4-6 września 2024 r.

„AUDYTY CyberSEC”

JSW IT Systems specjalizuje się w realizacji kompleksowych audytów w zakresie norm ISO27001,ISO22301,IEC62443, frameworka NIST, kontrolek CIS, Narodowych Standardów Cyberbezpieczeństwa oraz innych dobrych praktyk z zakresu cyberbezpieczeństwa.

Dzień Przedsiębiorczości w JSW IT Systems

18 czerwca 2024 roku w siedzibie JSW IT Systems Sp. z o.o. odbyło się wyjątkowe wydarzenie pt. „Dzień Przedsiębiorczości”, które zorganizowane zostało dla uczniów szkoły TEB Edukacja z Jastrzębia-Zdroju.

VI Cyberpoligon ISAC-GIG pod hasłem „Mission NDR” wygrywa JSW IT Systems

W dniach 6 – 7.06.2024 r. odbył się kolejny, szósty już z kolei CYBERpoligon ISAC-GIG oraz towarzysząca temu wydarzeniu konferencja „Kognitywne bezpieczeństwo cybernetyczne w dobie transformacji gospodarki w kierunku idei PRZEMYSŁU 4.0.” prowadzona przez specjalistów i…

Informacje o konferencji

Konferencja „Sztuczna inteligencja, odnawialne źródła energii – nowe perspektywy czy zagrożenia w środowisku pracy?” organizowana przez Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach.

Partnerstwo dla Cyberbezpieczeństwa (PdC)

Z inicjatywy NASK-PIB i Ministra Cyfryzacji, w dniu 14.05.2024 r. odbyło się kolejne cykliczne spotkanie Partnerstwa dla Cyberbezpieczeństwa (PdC). Jednym z uczestników był Piotr Toś – Prezes Zarządu JSW IT Systems Sp. z o.o. i przewodniczący ISAC GIG.